США допоможуть Україні спорудити на АЕС 14 нових енергоблоків

Читать на русском
Енергоатом та американська компанія Westinghouse підпишуть двосторонні угоди щодо реалізації проєкту будівництва на Хмельницькій АЕС нових енергоблоків.
energoatom

«Енергоатом» та американська компанія Westinghouse підпишуть двосторонні угоди щодо реалізації проєкту будівництва на Хмельницькій АЕС нових енергоблоків.

Про це повідомляє «Енергоатом».

У понеділок, 22 листопада, НАЕК «Енергоатом» та американська компанія Westinghouse підпишуть двосторонні угоди щодо реалізації проєкту будівництва на Хмельницькій АЕС двох нових енергоблоків за технологією АР1000.

Переговори між компанією і американською стороною тривали протягом останніх місяців. За їх результатами підготовлено проєкти перших двосторонніх угод щодо реалізації проекту будівництва на ХАЕС двох нових енергоблоків за технологією АР1000.

Діяльність «Енергоатому»: які фінансові результати показували керівники компанії«Слово і діло» проаналізувало, які фінансові результати показували керівники компанії Енергоатом протягом 10 років.

Це дасть старт новому етапу розвитку ядерної енергетики, що передбачає будівництво в Україні до 2040 року 14 нових енергоблоків.

Нагадаємо, глава Головного управління розвідки при Міністерстві оборони (ГУР МО) Кирило Буданов заявив, що всупереч заявам влади, Україна зараз стоїть на самому порозі масштабної енергетичної кризи. До її настання залишилося не так вже й багато, попри все, що робиться для її запобігання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: