Україна стоїть на порозі енергетичної кризи – глава ГУР МО

Читать на русском
Росія проводить операцію з дестабілізації України відразу за кількома напрямками. Одне з них - це масштабна енергетична криза
Кирило Будановpresident.gov.ua

Всупереч заявам влади, Україна зараз стоїть на самому порозі масштабної енергетичної кризи. До її настання залишилося не так вже й багато, попри все, що робиться для її запобігання.

Про це заявив глава Головного управління розвідки при Міністерстві оборони (ГУР МО) Кирило Буданов в ефірі програми «Право на владу».

Протистояння влади і ДТЕК: у чому полягає скандал із виплатами за «зеленими» тарифамиЧому виникла напружена ситуація довкола зеленої енергетики та які позиції займає влада та ДТЕК, читайте у матеріалі «Слово і діло».

За його даними, Росія проводить операцію з дестабілізації України відразу за кількома напрямками. Одне з них - це масштабна енергетична криза, яка повинна захлеснути та послабити країну поряд з міграційною кризою біля кордонів, навчаннями російської армії на Сході та діями антивакцинаторів.

«Масштабна енергетична криза, яка все-таки наближається, за нашою оцінкою» - додав Буданов.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що до країни прямують сім кораблів з вугіллям, що дозволить повністю закрити потреби енергетиків до кінця року.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оцінив, чи вистачить Україні газу на «жорсткий» опалювальний сезон.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: