Окупанти двічі обстріляли українські позиції на Донбасі

Читать на русском
Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.
freeradio.com.ua

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Зокрема, в напрямку Попасної окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. Стріляли з гранатометів також в бік Катеринівки, що на Луганщині.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

Нагадаємо, що 20 листопада, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Раніше розвідка повідомила, що РФ може готувати напад на схід і південь України на початку 2022 року. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою через переміщення великої кількості військ РФ, але ознак настання поки що немає.

Міністр оборони Олексій Резніков висловився про можливість переможної війни Росії над Україною. Очільник оборонного відомства не вірить, що це можливо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: