У світі знову дешевшає нафта марки Brent

Читать на русском
У четвер, 18 листопада, ціна нафти марки Brent менша за 80 доларів за барель. Експерти кажуть, що це має короткостроковий вплив на нафтові ринки.
Reuters

У четвер, 18 листопада, ціна нафти марки Brent на ринку менше 80 доларів за барель.

Як пише Reuters, вартість нафти знизилася на 0,9% до 79,58 доларів вартість нафти WTI знизилася на 1,3% до 77,34 доларів за барель.

Як в Україні з 1996 року зростала середня зарплата і вартість бензинуЯк з 1996 року в Україні змінювалася вартість бензину А-95 і як паралельно змінювався розмір середньомісячної зарплати.

«Зараз ціна на нафту марки Brent нижче 80 доларів, - сказав Джон Дрісколл, керуючий директор консалтингової компанії JTD Energy в Сінгапурі. - Це має короткостроковий вплив на нафтові ринки, ймовірно, для корекції не менше ніж на 5%».

Раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Джо Байдена звернулася до великих покупців нафти, таким як Китай, Індія і Японія, з проханням розглянути можливість вивільнення запасів сирої нафти.

Нагадаємо, на початку листопада було оприлюднено середню вартість бензинів у розмірі 28,40 грн/літр та дизпалива 24,90 грн/літр, з яких вираховується гранична ціна реалізації пального на АЗС на початок поточного місяця.

Стало відомо, на скільки подорожчав бензин від початку року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: