ОБСЄ зафіксувала десятки танків на окупованій території

Читать на русском
Організація з безпеки й співробітництва в Європі зафіксувала військову техніку на окупованій території Донбасу.
Слово і діло

Організація з безпеки й співробітництва в Європі зафіксувала військову техніку на окупованій території Донбасу.

Як сказано у звіті СММ ОБСЄ за 16 листопада, за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння ОБСЄ зафіксувала 30 танків і гаубицю на полігоні біля н.п. Покровка Донецької області.

Гра в маніпуляції: що відбувається на українсько-російському кордоніЩо відбувається на кордоні з Росією, чому країна почала стягувати війська та які наслідки можуть бути, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Серед них 13 танків типу Т-72, 7 танків Т-64, 10 танків невстановленого типу та одна самохідна гаубиця «Гвоздика» 122-го калібру. Техніку помітив безпілотник дальнього радіусу дії.

Також ОБСЄ зафіксувала ознаки військової присутності та присутності військового типу в зоні безпеки. На території об'єкта в житловому районі н.п. Безіменне (Донецька область) безпілотник ОБСЄ помітив 2 ББМ невстановленого типу одну радіорелейну.

Раніше Служба безпеки України виявила біля лінії розмежування в Луганській області підземний схрон бойовиків. У схованці знаходилося понад 100 артилерійських снарядів, мін і гранат.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: