У «Слузі народу» підтримають відставку Ткаченка, хоча замінити його нема ким – Корнієнко

Читать на русском
Жодних кандидатур на посаду міністра культури у разі відставки Ткаченка ніхто не обговорював - його бажання залишити посаду стало несподіванкою
Олександр ТкаченкоНовое время

Партія «Слуга народу» все-таки підтримає заяву міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка про відставку. При цьому ким його замінити, депутати поки до кінця не розуміють.

Про це заявив віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко у розмові з журналістами на полях з'їзду партії, повідомляє РБК-Україна.

Ткаченко звільняється з посади міністра культури: як він виконував обіцянкиОлександр Ткаченко на посаді міністра культури виконав 46 відсотків обіцянок. 11 листопада він подав у відставку.

«Всі заяви за власним бажанням ми задовольняємо. Така у нас практика. Якщо є заява і буде комітет, то вона може бути розглянута» - сказав він.

При цьому Корнієнко підкреслив, що ніяких кандидатур на посаду міністра культури в разі відставки Ткаченка ніхто не обговорював, оскільки його бажання покинути пост стало для нардепів повною несподіванкою.

Нагадаємо, що міністр культури та інформполітики України Олександр Ткаченко 11 листопада зі своєї посади. Він пояснив своє рішення незгодою з позицією ОПУ і КМУ з питання Держкіно, а також з розподілом бюджету на 2022 рік.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: