Стало відомо, скільки у ВР вакцинованих нардепів

Читать на русском
У Раді станом на сьогоднішній день є сертифікат вакцинації від коронавірусу трохи більше ніж у 80 відсотків народних депутатів.
Руслан Стефанчукrada.gov.ua

У Верховній раді станом на сьогоднішній день є сертифікат вакцинації від коронавірусу у трохи більше ніж 80% народних депутатів.

Про це заявив голова парламенту Руслан Стефанчук під час брифінгу після засідання погоджувальної ради.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 15 листопадаВ Україні з початку кампанії з вакцинації проти COVID-19 зробили понад 20 млн щеплень. Відсоток вакцинованих у країні та областях обраховується за першою дозою.

«Щодо кількості провакцинованих народних депутатів, інформація ще збирається, але станом на зараз в апараті 93% вакцинованих, народні депутати – 83% мають посвідчення про вакцинацію», – сказав Стефанчук.

Спікер також уточнив, що станом на ранок понеділка, 15 листопада, шість народних депутатів та понад 20 працівників апарату ВР хворіють на COVID.

Нагадаємо, на 1 листопада у Раді налічували близько 30 хворих на коронавірус – як депутатів так і працівників апарату. А голова комітету охорони здоров'я Михайло Радуцький ще 3 листопада заявляв, що у Раді майже половина нардепів не робили щеплення.

З сьогоднішнього дня набирає чинності розпорядження про обмеження доступу на перебування у парламенті невакцинованих від COVID нардепів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: