До Ради пускатимуть лише із сертифікатом вакцинації або ПЛР-тестом

Читать на русском
Верховна рада у вівторок, 2 листопада, схвалила постанову про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (№ 6154).

Верховна рада у вівторок, 2 листопада, схвалила постанову про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (№ 6154).

Про це повідомляє пресслужба парламенту.

Рада вирішила, що постанова набуде чинності не пізніше 15 листопада.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Згідно з постановою №6154, на період дії карантину допуск у приміщення Верховної ради народних депутатів, працівників апарату, помічників-консультантів нардепів та інших відвідувачів, а також представників ЗМІ дозволяється лише за наявності документа, що підтверджує отримання вакцинації від COVID-19 однією чи кількома дозами вакцин.

Також дозволений допуск у разі негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або довідки про одужання особи від COVID-19, якщо особа перехворіла не більше як за 6 місяців до пред’явлення документа.

Раніше стало відомо, коли з'являться сертифікати про одужання від COVID.

Також нагадаємо, що у «Дії» з'явилися дитячі COVID-сертифікати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: