Корнієнко не виключив, що наступним главою «Слуги народу» стане жінка

Читать на русском
Корнієнко підтвердив, що в поданому ним шорт-листі кандидатів на посаду голови партії є нардеп Олена Шуляк
Олександр КорнієнкоВідкрите джерело

Віцеспікер Верховної Ради та голова політичної партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко не виключив, що після його відходу партію очолить жінка.

Про це він повідомив в ефірі 24 каналу.

«Я буду пропонувати певну кандидатуру. Спочатку, звичайно, ми проведемо обговорення всередині партії, з президентом України - політичним лідером нашої партії, політичним основним наставником, за яким ми всі йшли в політику» - сказав він.

У партії «Слуга народу» зміниться керівник: як виконують обіцянки Корнієнко та його можлива наступниця ШулякОлена Шуляк може стати головою партії Слуга народу замість Олександра Корнієнка. Як обидва нардепи виконують обіцянки – у матеріалі.

Корнієнко додав, що кандидатом він порекомендує гідну людину, яка добре себе показала в роботі на благо партії, в роботі з депутатами та в Раді.

«Я сподіваюся, що це буде жінка» - додав він.

Також Корнієнко підтвердив, що в поданому ним шорт-листі кандидатів на посаду голови партії є нардеп Олена Шуляк.

«Вона серед тих, кого я б, можливо, пропонував, але ще потрібні консультації, щоб це стало пропозицією з'їзду» - сказав він.

Нагадаємо, 8 листопада перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко склав повноваження голови СН. За словами пресслужби партії, Корнієнко має намір зосередитися на роботі на своїй новій посаді віцеспікера. У його наступники пророкують нардепа від СН Олену Шуляк.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: