Кулеба зустрінеться з генсеком НАТО

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наступного тижня зустрінеться у штаб-квартирі НАТО із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.
архівне фото

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба наступного тижня зустрінеться у штаб-квартирі НАТО із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Про це повідомила речник НАТО Оана Лунгеску у Twitter у п'ятницю, 12 листопада.

Аналізуємо виконання президентської програми: референдум про членство в НАТОРішення про вступ України в НАТО буде ухвалюватися на референдумі, обіцяв Володимир Зеленський. Слово і діло вивчило, чи змінилася його риторика.

Зустріч Кулеби та Столтенберга запланована на 15 листопада.

«15 листопада у штаб-квартирі НАТО міністр Дмитро Кулеба зустрінеться з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Після цього відбудеться спільна прес-конференція», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цього тижня у Вашингтоні відбулося засідання Комісії стратегічного партнерства Україна-США під головуванням міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та державного секретаря США Ентоні Блінкена.

На ньому Україна та США підписали Хартію стратегічного партнерства Україна-США, яка визначає основні напрямки двосторонніх відносин у ключових сферах на кілька років уперед.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: