Саакашвілі відмовляється від лікування у тюремній лікарні

Читать на русском
Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі продовжує голодування та відмовляється від лікування у тюремній лікарні, куди його перевели..
facebook.com/SaakashviliMikheil

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі продовжує голодування та відмовляється від лікування у тюремній лікарні, куди його перевели напередодні.

Про це повідомляє видання Грузія Online.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

За словами представника апарату омбудсмена Грузії, Саакашвілі розмістили в ізольованій палаті, поблизу периметру його палати немає інших в'язнів.

Він зазначив, що на знак протесту проти переведення до Глданської в'язниці Саакашвілі відмовився виходити з машини, якою його перевозили. Тому його за руки, із застосуванням сили, вивели з машини та відправили до камери.

Разом з тим експрезидент Грузії заявив, що його обманним шляхом вивезли з в'язниці до Руставі. Про це він написав у себе у Facebook із тюремної лікарні.

«Мене обманним шляхом привезли сюди після того, як оголосили, що мене переведуть до звичайної міської поліклініки. Я скасував зустріч із лікарями, зустріч із мамою та дітьми», - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, 1 жовтня 2021 року Саакашвілі прибув до Грузії. Його затримали у Тбілісі та заарештували. У в'язниці Саакашвілі оголосив голодування. Стан його здоров'я погіршився.

8 листопада Саакашвілі перевели із виправної колонії до тюремної лікарні. Україна надіслала Грузії ноту протесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: