ЦВК визнала обраними трьох нових нардепів

Читать на русском
Народними депутатами обрано Сергія Козиря та Віталія Войцехівського, а Сергій Кострійчук замінить у Верховній раді Ірину Верещук.
фото з відкритих джерел

Центральна виборча комісія сьогодні на засіданні визнала народними депутатами трьох осіб. Двоє з них виграли довибори до Ради, ще один – замінить у «Слузі народу» Ірину Верещук.

Про це повідомила пресслужба ЦВК у вівторок, 9 листопада.

Верещук призначили очільником Мінреінтеграції: як вона виконувала обіцянки в РадіЯк народний депутат Ірина Верещук встигла дати 149 обіцянок, виконати 48 зобов'язань і провалити 29.

Так, нардепами обрано Сергія Козиря та Віталія Войцеховського, які перемогли на довиборах до Верховної ради. Також нардепом визнано Сергія Кострійчука, який замінить екс«слугу народу» Ірину Верещук, призначену на посаду міністра реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«В ОВО № 184 народним депутатом України обрано Сергія Козиря, за якого проголосувало 21 365 виборців (62,6% від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні). У свою чергу в ОВО № 197 народним депутатом України обрано Віталія Войцеховського, за якого проголосувало 15 429 виборців (46,1% від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні). Відповідні протоколи ЦВК підписали всі члени Комісії, які були присутні на засіданні», - йдеться в повідомленні.

Після отримання необхідних документів ЦВК ухвалить рішення про реєстрацію народних депутатів.

Нагадаємо, довибори до Ради пройшли 31 жовтня у двох округах - №197 у Черкаській області та в окрузі №184 у Херсонській області. За кілька днів ЦВК назвала переможців.

Минулого тижня нардепа Ірина Верещук була обрана міністром до Кабміну, де очолила МінВОТ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: