Довибори до Ради: на Черкащині ЦВК порахувала всі голоси

Читать на русском
Центральна виборча комісія опрацювала всі бюлетені після голосування у Черкаській області, де пройшли проміжні вибори народних депутатів у ВР.
Фото з відкритих джерел.

Центральна виборча комісія опрацювала 100% бюлетенів після голосування у Черкаській області, де пройшли проміжні вибори народних депутатів у ВР.

Як повідомляє пресслужба ЦВК опрацьовано 100% окружних протоколів.

Довибори до Верховної ради: що обіцяють кандидати-лідери перегонівДовибори до Ради пройшли у Херсонській та Черкаській областях. Що обіцяли кандидати-лідери перегонів Сергій Козир та Віталій Войцехівський.

Згідно з результатами переміг Віталій Войцехівський від партії «Слуга народу». Він набрав 46,95%. Це 15 429 голосів виборців.

Нагадаємо, 31 жовтня відбулося голосування на проміжних виборах народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №184 та №197.

Правоохоронці отримали повідомлення про можливі порушення на позачергових виборах народних депутатів у Херсонській та Черкаській областях.

За результатами виборів у Херсонській області переміг Сергій Козир, (партія «Слуга народу». Він набрав 64,38%. Це – 21 365 голосів виборців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: