З'ясувалося, хто займе місце Верещук у парламенті

Читать на русском
Кострійчук є 140-м номером виборчого списку Слуги народу. На президентських та парламентських виборах координував роботу штабів у регіонах.

Замість Ірини Верещук, яку сьогодні призначили міністром з питань реінтеграції, від «Слуги народу» до Ради пройшов Сергій Кострійчук.

Про це повідомила речниця фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук.

Верещук призначили очільником Мінреінтеграції: як вона виконувала обіцянки в РадіЯк народний депутат Ірина Верещук встигла дати 149 обіцянок, виконати 48 зобов'язань і провалити 29.

«Після голосування про призначення Ірини Верещук на посаду віце-прем'єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, до фракції «Слуга народу» приєднається 140 номер виборчого списку партії Сергій Кострійчук», - написала Палійчук.

Кострійчук є 140-м номером виборчого списку «Слуги народу». На президентських та парламентських виборах координував роботу штабів у регіонах. У 2020 році – член Вищої Ради партії, у 2021 – голова Контрольно-ревізійної комісії.

Нагадаємо, у четвер, 4 листопада, Верховна рада проголосувала за призначення нових міністрів Кабміну. За призначення Ірини Верещук віцепрем'єр-міністром України – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України проголосували 260 нардепів.

«Слово і справа» пропонує подивитися, як фракції та групи голосували за відставки міністрів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: