У Мелітополі в сміттєвому контейнері знайшли тіло немовляти

Читать на русском
У Мелітополі Запорізької області у неділю, 7 листопада,  в сміттєвому баку в пакеті знайшли тіло новонародженого хлопчика.
mistaua.com

У Мелітополі Запорізької області у неділю, 7 листопада, в сміттєвому баку в пакеті знайшли тіло новонародженого хлопчика.

Про це повідомила пресслужба Мелітопольського районного управління поліції.

Зазначають, що 7 листопада близько 09:30 до чергової частини Мелітопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у сміттєвому баку по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли тіло дитини.

Дитяча смертність: скільки дітей помирає в Україні та з яких причинВ Україні за 2020 рік померли 3 тисячі 350 дітей віком до 17 років. Детальніше – на інфографіці.

Вияснилось, що двоє місцевих мешканців в сміттєвому баку біля одного із багатоповерхових будинків знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, в який було загорнуто тіло дитини. Правоохоронці встановили, що це тіло новонародженого хлопчика без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

У поліції намагаються встановити особу жінки, яка народила дитину, і всіх обставин події.

Нагадаємо, у Чернівецькій області померло немовля з підозрою на СOVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: