У Тернопільській області дельта-штам коронавірусу виявили у немовляти

Читать на русском
У місті Кременець Тернопільської області дельта-штам коронавірусу виявили у 9-місячної дитини, яку вже госпіталізували разом із матір'ю.
Ілюстративне фото, з відкритих джерел

У місті Кременець Тернопільської області дельта-штам коронавірусу виявили у 9-місячної дитини, яку вже госпіталізували разом із матір'ю.

Про це повідомляє місцеве видання «Тернополяни».

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Також в області на штам коронавірусу «Дельта» хворіють ще дві дитини. Вони перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні дитячої міської лікарні.

«У Кременці госпіталізували матір із дитиною, якій 9 місяців. Якщо в родині з'являється хтось один заражений, то через побутову форму хворіють відразу всі. Тому треба вакцинуватися і дотримуватися карантинних заходів», - заявила начальниця департаменту охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко.

Нагадаємо, станом на ранок, 13 серпня, в Україні вже зафіксували 300 випадків дельта-штаму коронавірусу. Відомо, що кількість випадків різко зросла вдвічі.

Також відзначимо, за минулу добу, 12 серпня, в Україні було зафіксовано 1263 нових підтверджених випадки коронавірусу. Серед тих, хто захворів 73 дитини та 52 медпрацівники.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: