З'ясувалися мотиви викрадення немовляти під Києвом

Читать на русском
Жінка, яка вкрала дитину на Київщині, пережила низку викиднів і вирішила вкрасти немовля, щоб виховувати його як власне.

Жінка, яка вкрала дитину на Київщині, пережила низку викиднів і вирішила вкрасти немовля, щоб виховувати його як власне.

Жінка викрала немовля в селищі Коцюбинське Київської області, тому що вона не може народжувати дітей. Про це повідомила прес-служба громадської організації Служба розшуку дітей в середу, 23 жовтня.

«Вона (викрадачка. - ред.) зізналася, що, дійсно, навмисне викрала дитину і привезла її додому. Планувала виховувати, як власну, і обдурити чоловіка, який тимчасово в іншій країні, що це їхня дитина. На такий відчайдушний і жорстокий крок жінка зважилася після чергового викидня», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в поліції забрало п'ять годин, щоб знайти дитину і затримати викрадачку.

Нагадаємо, сьогодні під Києвом зловмисниця втерлася в довіру жінці з малозабезпеченої сім'ї і викрала немовля. Поліція оголосила план-перехоплення.

Пізніше стало відомо, що правоохоронці знайшли авто, на якому зловмисники відвезли дитину. ЗМІ дізналися, що пізніше також знайшли й немовля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: