У Києві з'явився центр вакцинації у соборі УГКЦ

Читать на русском
У Києві запрацював новий центр вакцинації від коронавірусу. Його відкрили у Патріаршому соборі Української греко-католицької церкви.
фото з відкритих джерел

У столиці запрацював новий центр вакцинації від коронавірусу. Його відкрили у Патріаршому соборі Української греко-католицької церкви.

Про це повідомляє пресслужба УГКЦ.

Динаміка вакцинації українців від початку кампанії«Слово і діло» пропонує подивитися, як Україна нарощувала темпи вакцинації від початку кампанії.

Центр вакцинації працює за адресою: вул. Микільсько-Слобідська, 5. Він розташований в Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ. Кияни можуть зробити щеплення щодня: з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, минулої доби в Україні зробили 131 406 щеплень проти COVID-19. Першу дозу отримали 85340 осіб, дві дози – 46066 осіб. Вакцинували українців препаратами Sinovac (CoronaVac) – 61 055 щеплень, Pfizer (Comirnaty) – 54 576 та AstraZeneca – 15 775.

Глава МОЗ заявив, що в Україні почнуть щепити від коронавірусу бустерною дозою вакцини тоді, коли відсоток вакцинованих двома дозами перевищить 70%. Зараз у найкращому разі можна говорити про 35% щеплених.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: