Перша країна у світі запровадила обов'язкову вакцинацію дітей від коронавірусу

Читать на русском
Коста-Ріка стала першою у світі країною, влада якої ввела обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для дітей віком від 5 до 11 років.

Коста-Ріка стала першою у світі країною, влада якої ввела обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для дітей віком від 5 до 11 років.

Щеплення неповнолітнім почнуть робити з березня 2022 року, йдеться у заяві МОЗ країни.

«Національна комісія з вакцинації та епідеміології (CNVE) ухвалила, що вакцинація від коронавірусу стає обов'язковою для всіх неповнолітніх», - йдеться у повідомленні.

Вакцина AstraZeneca: що відомо про препаратЩо відомо про вакцину AstraZeneca – можливі побічні ефекти, чи є зв'язок між вакцинацією і тромбозом, рівень ефективності.

У відомстві уточнили, що в країні для дітей вже обов'язкові щеплення від вітряної віспи, поліомієліту та вірусу папіломи людини. Тепер до переліку CNVE включено вакцинацію від коронавірусу.

Почати вакцинувати дітей від коронавірусу віком від 5 до 11 років планується з березня 2022 року. Щеплення робитимуть препаратом Pfizer.

Повідомляється також, що 73% підлітків країни віком від 12 до 19 років уже щеплені як мінімум однією дозою вакцини від коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області утилізують близько 40 тисяч доз вакцини.

Також нагадаємо, за весь час зробили понад 19 млн. щеплень від коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: