У центрі Вінниці росіянин зірвав український прапор з торгового центру

Читать на русском
Поліція 6 листопада затримала громадянина Росії, який зняв український прапор з будівлі ТРЦ у Вінниці. Проти нього порушили кримінальну справу.
Фото з відкритих джерел

Поліція 6 листопада затримала громадянина Росії, який зняв український прапор з будівлі ТРЦ у Вінниці. Проти нього порушили кримінальну справу.

Про це повідомила поліція Вінниччини.

У Вінниці громадянин Росії виліз на будівлю місцевого ТРЦ і зірвав з неї український прапор. Правоохоронці розповіли, що зловмисник був нетверезим. Коли його помітили охоронці торгового центру, зловмисник почав тікати. Однак росіянина таки затримали та доправили до відділення поліції.

Він розповів, що у Вінниччину приїхав навідати родичів, а зняти прапор вирішив тому, що побився об заклад зі знайомим.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. Зловмиснику загрожує від 17 тисяч до 34 тисячі гривень штрафу або арешт терміном до 6 місяців, або ж до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, 21 вересня під час моніторингу мережі Internet поліцейськими міста Кам'янське було виявлено відео, на якому дівчина підпалює прапор України. В ході перевірки поліцейські встановили особу дівчини, нею виявилася 15-річна учениця однієї зі шкіл Кам'янського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: