Бойовики намагалися збити запущені в бік ОРДЛО українські флаги

Читать на русском
Військовослужбовці однієї з механізованих бригад ЗСУ повідомили, що бойовики миттєво відреагували на запуск прапорів України
Фото з місця подійШтаб ООС/Facebook

На Донбасі біля лінії розмежування проросійські бойовики спробували збити українські прапори, які до Дня Державного Прапора України та до Дня Незалежності України запустили українські військовослужбовці Об'єднаних сил спільно з місцевими жителями та волонтерами у бік ОРДЛО.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Українські прапори над ОРДЛО були запущені відразу з декількох точок - Торецька, Світлодарська, Маріуполя, Кам'янки, КПВВ щастя. Таким чином жителів окупованих територій вітали зі святами.

30 років Незалежності: як змінювалися видатки на оборонуЯк за роки незалежності України змінилися видатки на безпеку та оборону, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Військовослужбовці однієї з механізованих бригад ЗСУ повідомили, що бойовики миттєво відреагували на запуск прапорів України і спробували збити їх. Однак нічого у них не вийшло - збити запущені прапори бойовики не зуміли, як не старалися.

«Подібні заходи вже неодноразово проводилися на Донеччині та Луганщині як нагадування жителям тимчасово окупованих територій про те, що вони є невід'ємною частиною великої української родини» - повідомив штаб.

Нагадаємо, протягом доби, 24 серпня, окупанти в Донбасі тільки один раз порушили режим припинення вогню.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: