В Одесі затримали іноземця, який влаштував провокації під час підняття прапора

Читать на русском
Сьогодні, 23 серпня, під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах іноземець провокував конфлікт із громадянами, які долучилися до заходу.
od.npu.gov.ua

Сьогодні, 23 серпня, під час розгортання прапора України на Потьомкінських сходах іноземець провокував конфлікт із громадянами, які долучилися до заходу.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

«Поліцейські притягують до адміністративної відповідальності 26-річного іноземця за порушення громадського порядку під час урочистостей в центрі Одеси», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що чоловік поводив себе агресивно і своїми діями намагався спровокувати людей. На вимоги правоохоронців припинити протиправні дії він не реагував, а потім намагався втекти, щойно його запросили до відділку поліції.

«Зараз правопорушник надає з цього приводу пояснення у територіальному відділі поліції. Відносно нього будуть складені протоколи за статтями 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – розповідають правоохоронці.

Нагадаємо, 23 серпня, у Черкаській області під час заходів за участю Президента України, присвячених підняттю Державного Прапора, група невідомих осіб намагалася зірвати виступ Зеленського. Шістьох чоловіків, які не виконували законних вимог поліцейських і порушували громадський порядок їх затримали та доставили до місцевого відділку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: