Окупанти двічі обстріляли українські позиції на Донбасі

Читать на русском
Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі.
MinistryofDefence.UA

Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зазначають, що впродовж поточної доби, 6 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню. Зокрема, окупанти відкривали вогонь поблизу Зайцевого та в районі населеного пункту Болотене. Бойовики використовували стрілецьку зброю та задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Політ «Байрактара»: бойовикам показали війну XXI століттяЗнищення українським безпілотником російської гаубиці змінює характер війни в окремих районах Донецької області.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити вогневу активність.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі з боку бойовиків зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню. Один боєць ЗСУ поранений.

Зазначимо, керівництво США стурбоване нерегулярним переміщенням російських військ і техніки поблизу кордону України. Тому під час візту до Москви директор ЦРУ провів переговори з високопоставленими представниками служб безпеки Кремля, які безпосередньо беруть участь у військових діях, та застеріг їх від будь-яких наступальних дій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: