Україна візьме курс на підвищення обороноздатності – Резніков

Читать на русском
Україна візьме курс на підвищення обороноздатності країни. Це необхідно для повернення Криму та окупованих територій Донбасу.
Слово і діло

Україна візьме курс на підвищення обороноздатності країни. Це необхідно для повернення Криму та окупованих територій Донбасу.

Про це заявив новий міністр оборони Олексій Резніков, повідомляє пресслужба Міноборони.

Як зазначив Резніков, він чудово знає поведінку Росії, оскільки два роки брав участь у переговорах щодо Донбасу. Він пояснив, що Росія – це такий супротивник, якого можна зупиняти, лише якщо давати відсіч.

Резніков змінює Мінреінтеграції на Міноборони: скільки обіцянок виконав міністрОлексій Резніков виконав трохи більше половини обіцянок на посаді міністра реінтеграції окупованих територій. Його планують призначити міністром оборони.

«Хочемо миру? Хочемо повернути Крим та окуповані території Донецької та Луганської областей? Потрібно підвищувати обороноздатність і стійкість країни», - сказав міністр під час свого виступу до Міноборони.

Новий голова Міноборони також розповів, що планує зайнятися ситуацією у Збройних силах, оскільки дуже низький відсоток військових рекомендує своїм знайомим йти служити до армії.

«Тобто щось із процесами всередині самих ЗСУ. Ці дисбаланси треба зняти. Встановити причини, розібрати на складові та зняти. Інакше нам буде дуже важко встояти перед Російською Федерацією, яка не зупиняє свого гібридного наступу», - наголосив він.

Нагадаємо, у четвер, 4 листопада, Верховна рада проголосувала за призначення Олексія Резнікова міністром оборони України.

Також зазначимо, Резніков озвучив суму, яку Росія витрачає на окупований Донбас.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: