Зміни глави української делегації у ТКГ у планах немає – Рєзніков

Читать на русском
В українській делегації у ТКГ поки що не планують міняти Леоніда Кравчука, який зараз на реабілітації.
president.gov.ua

В українській делегації у Тристоронній контактній групі поки що не планують міняти першого президента України Леоніда Кравчука.

Про це заявив віце-прем'єр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, повідомляє пресслужба української делегації в ТКГ.

Кравчука не буде на засіданнях ТКГ до грудня – АрестовичКравчук ще влітку переніс операцію на серці, після чого його стан різко погіршився. На чолі ТКГ його тимчасово замінить Олексій Резніков

«Ця інформація не відповідає дійсності. Жодних змін у складі делегації у ТКГ не було і не планується», - заявив Резніков, коментуючи заяви ЗМІ про можливу заміну Кравчука на Сергія Льовочкіна, колишнього голову адміністрації експрезидента Віктора Януковича.

Резніков підкреслив, що рішення про зміни у складі делегації ТКГ, і в «Мінську», і в нормандській четвірці, приймає президент України Володимир Зеленський, і про жодні ротації не йшлося.

Нагадаємо, голова української делегації ТКГ з Донбасу Леонід Кравчук зараз проходить лікування у Німеччині.

29 червня Кравчуку зробили операцію на серці. На засіданні ТКГ у серпні Кравчука замінив міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Рєзніков.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: