У столиці на Оболоні сталася стрілянина

Читать на русском
У вівторок, 2 листопада, у столиці на Оболоні чоловік відкрив стрілянину на вулиці Олександра Архипенка.

У вівторок, 2 листопада, у столиці на Оболоні чоловік відкрив стрілянину на вулиці Олександра Архипенка.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«На спецлінію 102 надійшло повідомлення від перехожих про звуки пострілів на вулиці Олександра Архипенка», - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули патрульні, слідчо-оперативна група поліції та працівники карного розшуку для встановлення обставин події.

На адресу правоохоронці зупинили схожого за описом чоловіка, котрий поводився агресивно. Під час поверхового огляду у нього виявили предмет, схожий на пістолет та вісім патронів. Зброю у чоловіка вилучили та направили на експертизу.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Поліцейські встановили, що правопорушник скоїв три постріли у повітря та два в землю.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося про те, що мешканець Трускавця вчинив стрілянину посеред вулиці. Поліцейські вилучили у 43-річного чоловіка пристрій для відстрілу гумових куль, на який він мав дозвіл.

Також нагадаємо, у Дніпровському районі столиці група невідомих обстріляла маршрутний автобус. Поранення отримав водій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: