У Трускавці чоловік влаштував стрілянину на вулиці

Читать на русском
Мешканець Трускавця влаштував стрілянину посеред вулиці. Поліцейські вилучили у 43-річного чоловіка пристрій для відстрілу гумових куль.
Фото з відкритих джерел.

Мешканець Трускавця влаштував стрілянину посеред вулиці. Поліцейські вилучили у 43-річного чоловіка пристрій для відстрілу гумових куль, на який він мав дозвіл.

«24 жовтня близько десятої години вечора надійшло повідомлення про те, що на вулиці Соломії Крушельницької у місті Трускавець невідомий чоловік здійснив кілька пострілів зі зброї», – йдеться в повідомленні.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 174 (стрільба з пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від 100 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї.

Раніше у Дніпровському районі столиці група невідомих обстріляла маршрутний автобус. Поранення отримав водій.

Нагадаємо, «Слово і діло» вивчило, як змінювався рівень злочинності в Україні в 1992-2020 роках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: