У «червоних» зонах посилять перевірки COVID-сертифікатів у ТРЦ та кафе

Читать на русском
В Україні посилять контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у торгових центрах та ресторанах, якщо регіон у червоній зоні.
Денис Шмигальt.me/Denys_Smyhal

В Україні посилять контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у торгових центрах та закладах громадського харчування у регіонах «червоної» зони.

Таке доручення дав прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні, 1 листопада, під час селекторної наради, повідомляє пресслужба Кабміну.

Як в Україні карають за фальшиві COVID-сертифікати та хто має перевіряти справжність документаЩо загрожує за підробку сертифікатів вакцинації та хто має перевіряти справжність документа, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Було доручено Мінекономіки, Держпродслужбі та Національній поліції активізувати контроль за дотриманням перевірки COVID-сертифікатів у ТРЦ та закладах громадського харчування у регіонах, що знаходяться у червоних зонах епіднебезпеки», - йдеться у повідомленні.

У Національній поліції повідомили, що за минулий тиждень провели 20 обшуків, щоб виявити підроблені сертифікати (з них 3 — у медустановах та 1 — у туристичній агенції).

Задокументовано протягом тижня незаконну діяльність 3 лікарів, вилучено 170 міжнародних свідоцтв про вакцинацію та заблоковано 2 Telegram-канали.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні у «червоній» зоні знаходяться вже 15 областей.

З 1 листопада «червоним» став і Київ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: