У Херсонській області розпочав роботу мобільний наметовий COVID-шпиталь

Читать на русском
Госпіталь складається з 35 наметів і модулів. 24 намети - це палати для пацієнтів, ще одна - блок інтенсивної терапії
Ілюстративне фотоkhoda.gov.ua

У Каховці Херсонської області, яка знаходиться у червоній зоні карантину, розгорнули мобільний наметовий коронавірусний шпиталь Державної служби надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

Коронавірус в Україні: коли чекати піку захворюваності і який прогноз на осінь дають вченіПік захворюваності на COVID-19 в Україні може настати вже в жовтні-листопаді. У найближчі тижні добовий рівень інфікування може перевищити 10 тисяч, а на піку – досягти 15-18 тисяч.

«Зараз в шпиталь шпиталізовано 33 людини середнього ступеня тяжкості. Шпиталь забезпечений достатньою кількістю медичного кисню і має 4 апарати ШВЛ. До роботи в госпіталі залучено 4 медичні бригади. За одну зміну там працюють 5 лікарів. Це 3 реаніматологи, хірург і дерматолог» - сказано в повідомленні.

Шпиталь складається з 35 наметів і модулів. 24 намети - це палати для пацієнтів, ще одна - блок інтенсивної терапії. Одночасно він вміщує до 120 хворих коронавірусом.

Нагадаємо, раніше в Херсонській області, яка потрапила в червону зону карантину, заявляли, що спостерігається складна ситуація з медичним киснем.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: