«Червона» зона карантину в Києві: завтра оголосять рішення місцевої спецкомісії

Читать на русском
Карантин у Києві  - завтра оголосять чи переходить місто в  червону зону карантину. За словами Кличка, у столиці стрімко погіршується ситуація з коронавірусом.
Фото з відкритих джерел.

У Києві завтра, 29 жовтня, збереться місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації для прийняття рішення щодо посилення карантину.

Як повідомили у КМДА, у лікарнях перебуває 3 334 пацієнти, серед них 50 дітей, з підтвердженим діагнозом COVID-19.

Київ на порозі «червоної» зони карантину: якими можуть бути обмеженняКиїв може перейти до червоної зони карантину. Які обмеження діятимуть у такому разі, як працюватимуть транспорт та школи.

«У Києві третій день поспіль показник завантаженості ліжок із киснем перевищує 65%, а це означає, що місто - фактично на порозі «червоної» зони», - уточнив в Facebook заступник голови КМДА Микола Поворозник.

На ліжках інтенсивної реанімації перебувають 339 хворих. 59 – підключено до апарату штучної вентиляції легень, ще 232 перебувають на неінвазивній штучній вентиляції легень. Кисневої підтримки потребують 2888 хворих.

Нагадаємо, мер Віталій Кличко ще минулого тижня анонсував, що Київ незабаром потрапить до «червоної» зони карантину. Щодня у Києві виявляють близько тисячі нових хворих на коронавірус.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які діятимуть обмеження у столиці у разі посилення карантину.

Також, які обмеження зон карантину - можна подивитися на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: