На Київщині автобус потрапив у ДТП, є постраждалі

Читать на русском
У четвер, 21 жовтня, біля міста Обухів на Київщині сталася ДТП за участю пасажирського автобусу і вантажівки. Відомо про постраждалих.

У четвер, 21 жовтня, біля міста Обухів на Київщині сталася ДТП за участю пасажирського автобусу і вантажівки. Відомо про постраждалих.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Київської області.

В Україні рік працює автофіксація порушень ПДР: наскільки штрафи відрізняються від іноземнихВ Україні максимальний штраф за перевищення швидкості ‒ 1,7 тис. гривень, а в Польщі ‒ 3,7 тис. гривень.

Подробиці аварії, яка сталася близько 15:00, невідомі, втім судячи з фото - в результаті ДТП, автобус з пасажирами перекинувся.

Також можливо утруднення руху в напрямку Кагарлика.

«Водії, з розумінням поставтеся до тимчасових незручностей, завчасно плануйте свої маршрути з огляду на зазначену інформацію», - пише пресслужба поліції.

Нагадаємо, в Польщі перекинувся мікроавтобус з чеськими реєстраційними номерами, в якому нелегальні мігранти їхали до польського кордону. Водій автобуса зник з місця ДТП, але пізніше був затриманий.

Відзначимо, в середу, 20 жовтня, на трасі Київ-Одеса сталося ДТП поблизу селища Любашівка. Загинули три особии, є постраждалі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: