Війна на Донбасі: загинув військовий, ще одного поранено

Читать на русском
За добу бойовики  13 разів порушили режим припинення вогню, 6 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 1 військовослужбовець загинув, ще 1  - поранено.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 26 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 6 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як інформує штаб ООС, біля Гранітного та Кримського найманці чотири рази вели вогонь з артилерії калібру 122 мм.

Вересень на Донбасі: скільки обстрілів зафіксували на місяцьСитуація на Донбасі загострилася. Протягом вересня зафіксували 227 обстрілів у зоні ООС, 6 загиблих.

Поблизу Новозванівки, Зайцевого та Травневого ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу Павлополя російсько-окупаційні війська задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям, ще один зазнав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я - задовільний.

Станом на 7 годину ранку, 27 жовтня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням артилерії калібру 122 мм. Поблизу Гранітного окупанти здійснили обстріл з артилерії калібру 122 мм. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі продовжують заважати роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Так, вони виставляють спостерігачам умови проїзду через блокпости, а також нападають на безпілотні літальні апарати, за допомогою яких СММ здійснює моніторинг ситуації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: