Стало відомо ім'я українського військового, який загинув на Донбасі під обстрілом бойовиків

Читать на русском
Загиблий військовий був родом з Полтавської області. Місцевий територіальний центр комплектування висловив співчуття його рідним і близьким
Ілюстративне фотоСуспільне UA

** На Донбасі 26 жовтня 2021 року в результаті обстрілу бойовиків отримав смертельне поранення український військовослужбовець Об'єднаних сил. Загиблим виявився уродженець Полтавської області, сержант Георгій Халіков.**

Про це повідомляє Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) у Facebook.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

«26 жовтня, виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, в результаті артилерійського обстрілу проросійськими найманцями українських позицій загинув український воїн-майстер-сержант Халіков Георгій Журович» - сказано в повідомленні ПТЦК.

Халіков проживав у Шишацькій ОТГ Полтавської області. У центрі висловили співчуття рідним і близьким загиблого військового, а також жителям ОТГ.

Нагадаємо, 26 жовтня в зоні ООС на Донбасі окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції ЗСУ. один військовий отримав смертельне поранення.

У відповідь на обстріли бойовиків Збройні Сили України успішно вперше застосували безпілотний літальний апарат Bayraktar для удару по ворожих позиціях, знищивши мінімум одне знаряддя бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: