Зведення ООС: 4 обстріли, один поранений

Читать на русском
На Донбасі з початку доби окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.
фото ООС

На Донбасі з початку доби окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

Так, біля Кам'янки ворог обстріляв позиції наших воїнів з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

У напрямку Золотого-4 найманці скоїли обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт безпілотного літального апарату Орлан-10 з перетином лінії зіткнення.

«Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїну надано домедичну допомогу, він евакуйований до лікувального закладу», - повідомили в штабі.

Стан здоров'я бійця - середньої тяжкості.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС також повідомляли про нові обстріли.

А в Донецькій області силовики виявили арсенал необлікованої зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: