Війна на Донбасі: окупанти тричі за добу вели обстріли

Читать на русском
Внаслідок ворожих дій два військовослужбовці Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я обох – задовільний.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

Минулої доби, 23 жовтня, на Донбасі зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, одне з них - із застосуванням зброї, забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє штаб ООС.

При цьому, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи забороненого Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

«Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи забороненого Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські підрозділи продовжують виконувати визначені завдання за призначенням», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

В напрямку Новогригорівки найманці двічі здійснили обстріли, використовуючи протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

Унаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі, стан здоров’я обох – задовільний.

Нагадаємо, що бойовики у в'язницях ОРДЛО вимагають гроші і не лікують хворих.

Раніше стало відомо, що на території ОРДЛО спостерігається критична ситуація з коронавірусом. Росія не хоче про це говорити в Тристоронній контактній групі, тому зірвала засідання гуманітарної підгрупи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: