У Києві зайнята половина ліжок для коронавірусних хворих – Рубан

Читать на русском
На сьогодні в Києві під коронавірусних хворих виділено п'ять з половиною тисяч ліжок, з них тільки половина заповнена
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Києві на сьогодні заповнена вже половина ліжок, виділених під коронавірусних хворих. Проте місто все літо готувалося до епідемії, тому резерви все ще є.

Про це заявив глава Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан в ефірі телеканалу «Україна 24».

Динаміка інфікованих та померлих від COVID-19 у 2021 роціВ Україні зростає добова кількість нових випадків коронавірусу та рівень смертності від COVID-19.

«На сьогодні по місту Києву підготовлено понад 5,5 тисячі ліжок. І ціле літо департамент охорони здоров'я та Київська міська влада готували додаткові ліжка реанімаційні, Додаткові дитячі ліжка, додатково кисневі точки. На сьогодні коливається рівень завантаження ліжок від 40% до 50%, і цей рівень буде стійким, якщо ми будемо стримувати епідемію спеціальними інструментами протиепідемічних заходів» — розповів він.

Нагадаємо, що в Києві за минулу добу, 23 жовтня, виявили 998 випадків зараження коронавірусом. Від ускладнень померли 27 осіб.

В Україні незабаром можна очікувати до 30 тисяч хворих коронавірусом на добу. Таке шалене зростання є абсолютно реалістичною умовою в нинішній ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: