Потік людей через КПВВ «Станиця Луганська» за тиждень скоротився вдвічі

Читать на русском
Лінію розмежування гуманітарним коридором через КПВВ Станиця Луганська за тиждень перетнули вдвічі менше людей ніж раніше.
dpsu.gov.ua

Лінію розмежування гуманітарним коридором через КПВВ «Станиця Луганська» за тиждень перетнули вдвічі менше людей ніж раніше.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Окупаційна адміністрація суттєво лімітує пасажиропотік, особливо в бік контрольованої українською владою території.

«За тиждень через цей дорожній коридор пройшло майже 3 тисячі осіб, у той час, як за попередній тиждень – майже 6 тисяч осіб. Від минулої суботи через «Станицю Луганську» на тимчасово окуповану територію України пройшли 2 330 осіб, а на контрольовану територію – 633 особи», – йдеться у повідомленні

Трильйон у шахту: Росія хоче виділити «ДНР» і «ЛНР» величезні сумиРосійська Федерація планує виділити ватажкам окупованих територій Донецької і Луганської областей гроші на соціально-економічний розвиток.

Зазначають, що українська влада забезпечила щоденну роботу усіх КПВВ на лінії розмежування з 08.00 до 16.00. Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованої території України.

Нагадаємо, за результатами засідання 22 жовтня Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення доручити Міністерству цифрової трансформації докласти зусиль до розробки технічного завдання на створення точок зв'язку на контрольних пунктах в'їзду та виїзду на лінії розмежування з окупованими територіями.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: