На КПВВ розмістять пункти зв'язку з органами влади – Данилов

Читать на русском
Завдяки таким пунктам зв'язку, будь-який житель непідконтрольних територій зможе комунікувати з представниками української влади, не залишаючи КПВВ
Олексій ДаниловYouTube

За результатами засідання 22 жовтня Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення доручити Міністерству цифрової трансформації докласти зусиль до розробки технічного завдання на створення точок зв'язку на контрольних пунктах в'їзду та виїзду на лінії розмежування з окупованими територіями.

Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данилов на брифінгу у п'ятницю, 22 жовтня.

«Прийнято рішення протягом двох тижнів доручити Міністерству цифрової трансформації розробити технічне завдання для такого продукту. І через два тижні, коли на засіданні РНБО буде розглянуто такий інструмент, найближчим часом його впровадити для того, щоб у людей була можливість спілкування безпосередньо з усіма органами влади, які є в нашій країні, включаючи президента» - розповів він.

Тим часом на лінії розмежування повноцінний пропуск здійснюється тільки в одному з семи відкритих КПВВ. Решта пунктів як і раніше блокуються бойовиками.

При цьому бойовики постійно вигадують все нові умови, після виконання яких вони нібито відкриють КПВВ для українців. Природно, що навіть у разі виконання умов ніяких домовленостей терористи не дотримуються.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: