У Черкаській області адвокат продавала фальшиві COVID-документи

Читать на русском
У Черкаській області викрили адвоката приватної компанії на продажу підроблених довідок про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

У Черкаській області викрили адвоката приватної компанії на продажу підроблених довідок про негативний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Про виготовлення підроблених негативних тестів вона домовилася з представниками кількох місцевих лабораторій, повідомляє пресслужба поліції області.

Динаміка вакцинації українців від початку кампанії«Слово і діло» пропонує подивитися, як Україна нарощувала темпи вакцинації від початку кампанії.

Підроблені довідки правопорушниця пропонувала своїм клієнтам, зокрема тим, хто планував поїхати на відпочинок за кордон. Довідка для виїзду з України коштувала 500 гривень, а за довідку для повернення додому брала по 550 гривень.

«Фальшиві документи жінка передавала замовникам під час зустрічей в кафе, де її викрили співробітники Головного управління Національної поліції в Черкаській області спільно з співробітниками Управління СБУ», - розповіли в поліції.

Правоохоронці повідомили адвокату про підозру за фактом підробки і збуту підроблених документів. Наразі проводяться слідчі дії для притягнення до відповідальності інших учасників схеми.

Нагадаємо, в поїзда за дві доби не пустили більше 300 пасажирів без COVID-сертифікатів.

Також відзначимо, в столиці викрили схему продажу підроблених COVID-сертифікатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: