До Конгресу США знову внесли подання про імпічмент Байдену

Читать на русском
Конгресмен від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін виступила з пропозицією оголосити імпічмент президенту США Джо Байдену.
Reuters

Конгресмен від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін виступила з пропозицією оголосити імпічмент президенту США Джо Байдену.

Про це повідомляє видання The Hill на своїй сторінці в Twitter.

«Я представила палаті представників резолюцію 57 про імпічмент президенту Джо Байдену за зловживання владою і готовністю використовувати владні повноваження для допомоги своєму синові Хантеру Байдену», – заявила вона.

«Бурісма» та Байдени: чому у США знову згадали про УкраїнуУ газеті New York Post була опублікована стаття, в якій детально описано участь Байденів в прикритті корупції в Україні.

Грін звинуватила Байдена в потуранні корупції, тому що його син Хантер приймав подарунки від громадян інших держав в обмін на надання послуг, а також впливав на політику інших країн.

Це вже друга спроба Марджорі Тейлор Грін щодо подання про імпічмент президенту Джо Байдену.

Як відомо, Хантер Байден в 2014-2019 роках входив до ради директорів української газодобувної компанії Burisma.

Цю компанію пов'язують з ексміністром уряду Азарова Миколою Злочевським. Команда президента Дональда Трампа намагається довести, що Байден-старший просував бізнес-інтереси сина в Україні, користуючись посадою віце-президента США.

Також 2019 році в США розгорівся скандал після публікації в ЗМІ інформації про те, що в ході розмови з президентом України Володимиром Зеленським чинний глава Білого дому Дональд Трамп закликав Київ розслідувати діяльність Хантера Байдена в обмін на фінансову і військову допомогу. Ці відомості стали приводом для запуску процедури імпічменту Трампа.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: