Школи Києва з 23 жовтня йдуть на канікули – КМДА

Читать на русском
Школи Києва закриють на вимушені канікули з 23 жовтня через погіршення ситуації з коронавірусом. Один тиждень школярі будуть вдома. Щодо другого - влада ухвалить рішення пізніше.
Микола Поворозникkyivcity.gov.ua

Від завтра всі школи Києва закриють на вимушені канікули через погіршення ситуації з коронавірусом.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі каналу «Україна 24» у п'ятницю, 22 жовтня.

У Києві катафалки з померлими від COVID простоюють в чергах – РадуцькийУ Києві - черга з катафалків до крематорію. Машини з жертвами коронавірусу можуть стояти в черзі по дві години, заявив Радуцький.

«Із завтрашнього дня ми відправляємо школи на канікули, з огляду на складну ситуацію з коронавірусом. Підкреслюю, не з понеділка, а від завтра, враховуючи епідеміологічні показники міста. Школярі точно будуть на канікулах один тиждень. Щодо другого тижня ми визначимося пізніше: чи будуть продовжені канікули або буде дистанційне навчання. Але точно два тижні школи будуть закриті, зокрема і 1-4 класи», – заявив він.

Відзначимо, за добу в Києві виявили 1 323 нових випадки коронавірусу. Всього з початку пандемії - 249 021 хворий. По всій Україні сьогодні вранці зафіксовано новий антирекорд – майже 24 тисячі хворих на COVID.

Нагадаємо, напередодні мер столиці Віталій Кличко заявив, що днями Київ перейде до «червоної» зони. Сьогодні відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій міста.

У КМДА спрогнозували більш точні терміни потрапляння Києва до «червоної» зони карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: