Київ і «червона» зона: Кличко розповів, які будуть обмеження

Читать на русском
У разі переходу Києва до червоної зони карантину почнуть діяти нові обмеження. Як працюватимуть кафе, ресторани, школи, дитсадки та спортзали.
Віталій Кличкоkyivcity.gov.ua

У разі переходу Києва до «червоної» зону карантину в місті почнуть діяти нові обмеження. В основному вони стосуватимуться невакцинованих громадян.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у п'ятницю, 22 жовтня, в Telegram.

Динаміка вакцинації українців від початку кампанії«Слово і діло» пропонує подивитися, як Україна нарощувала темпи вакцинації від початку кампанії.

Кафе і ресторани: в «червоній» зоні закладам громадського харчування буде заборонено приймати відвідувачів. Вони зможуть це робити тільки у разі наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифікату.

Готелі: буде припинена діяльність установ готельної сфери, яка зможе відновитися за умови наявності у клієнтів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифікату.

Спортзали і фітнес-центри, установи соцзахисту, Центри надання адмінпослуг - робота заборонена. Чи зможуть приймати відвідувачів тільки за умови наявності негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифікату. Це ж стосується і самих співробітників.

Проведення всіх масових заходів дозволяється за умови наявності у відвідувачів і працівників закладу негативного ПЛР-тесту (термін дії 72 години) або COVID-сертифікату. Також дозволяється проведення спортивних заходів без глядачів.

Громадський транспорт продовжує роботу у звичайному режимі за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більше, ніж передбачено у реєстраційних документах, уточнив Кличко.

Школи: в Києві припиняється відвідування навчальних закладів з 23 жовтня по 8 листопада: канікули для школярів тривають з 23 по 31 жовтня. Наступного тижня буде прийнято додаткове рішення про дистанційне навчання або додаткових канікулах.

Дитячі садки продовжують свою роботу у звичайному режимі за умови 100% вакцинації всього персоналу. Працюють і інші навчальні заклади, всі працівники яких отримали сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19.

Нагадаємо, Кличко анонсував, що Київ на днях перейде до «червоної» зони.

Сьогодні в КМДА повідомили, що школи столиці йдуть на канікули з 23 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: