У Франції негода знеструмила 250 тисяч домогосподарств

Читать на русском
У Франції через ураган знеструмлено 250 тисяч домогосподарств, з будинків зривало дахи, на дорогах затори через падіння дерев.
francebleu.fr

У Франції через ураган «Аврора» знеструмлено 250 тисяч домогосподарств. Про це повідомляє телеканал LCI з посиланням на попередні дані оператора енергомереж.

У пресслужбі компанії додали, що створена кризова група для координації зусиль з ліквідації наслідків негоди.

Звіт ООН: як може змінитися кліматична ситуація на ЗемліВ ООН попереджають про стрімкі зміни кліматичних умов, які становлять серйозні загрози людству.

Станом на ранок четверга, у 12 департаментах на півночі країни, в тому числі у столичному регіоні, метеорологічна служба Meteo France оголосила передостанній, «помаранчевий» рівень погодної небезпеки через ураган «Аврора».

Радіо France Bleu повідомляє, що у деяких комунах департаменту Приморська Сена з будинків зривало дахи і падали цілі дерева, а у департаменті Фіністер на заході країни зафіксовано появу «міні-торнадо».

За даними телеканалу, на дорогах столичного регіону Іль-де-Франс, а також у Бретані і Нормандії спостерігається складна обстановка на дорогах через падіння гілок і дерев.

Нагадаємо, в Україні через сильний вітер оголосили штормове попередження.

Також до 23 жовтня в західних, східних, Вінницькій, Житомирській, Київській, Дніпропетровській та Запорізькій областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: