Синоптики розповіли, коли повертається «бабине літо»

Читать на русском
20-21 жовтня в Україні буде тепло. Вдень у західних областях плюс до плюс 21, в південних до 18, в північно-східних областях 7-12.
Фото з відкритих джерел.

Погода в Україні буде мінливою цього тижня. Після похолодання синоптики пронозують потепління - коротке бабине літо».

«В Україні 19 жовтня буде хмарно з проясненнями. Вночі в більшості областей, вдень у східній частині місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура вночі 1-6 ° тепла, вдень 8-13 °, в Карпатах вночі близько 0 °, вдень 4-9 ° тепла», - сказано в повідомленні Укргідрометцентру.

Синоптик розповів, чи зникнуть в Україні зимиСиноптик розповів, чи буде ще в цьому році бабине літо і чи зникнуть повністю в Україні зими.

«Бабине літо» повертається 20 жовтня. Вдень у південних і західних областях до + 18 °, в північно-східних областях 7-12 °. А в четвер, 21 жовтня, вдень прогнозують + 13-18 °, на заході країни до + 21 °.

Дощі прийдуть з 22 жовтня в західних і місцями північних областях. Температура почне знижуватися.

З 23 жовтня стовпчики термометрів покажуть +6 + 12 ° по країні. У Карпатах часом дощ з мокрим снігом. Температура протягом доби від -1 ° до + 4 ° тепла.

У Києві та області, сьогодні, 19 жовтня, хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вдень +9 + 13 °.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: