Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У четвер, 21 жовтня народні депутати на пленарному засіданні продовжать розглядати правки до законопроекту про бюджет-2022.

У четвер, 21 жовтня народні депутати на пленарному засіданні продовжать розглядати правки до законопроєкту про бюджет-2022].

Згідно з порядком денним, парламент розгляне і відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Романа Абрамовського.

{embe

Крім цього, до розгляду в Раді включені законопроєкти про внесення змін до Кодексу законів про працю України, до Податкового кодексу України, а також зміни з питань громадянства України та про лікарські засоби.

Як відомо, сьогодні Верховна рада планує провести позачергове засідання. На порядку денному будуть питання євроінтеграції.

Нагадаємо, 19 жовтня в апарат ВР надійшла заява про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів Романа Абрамовського.

Про те, що саме він зробив на посаді, а що – виконав із запізненням або не виконав узагалі - читайте докладніше у нашому спецматеріалі на сайті та в телеграм-каналі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: