США здійснили успішний пуск високоточної ракети

Читать на русском
Запуск був здійснений з бази Космічних сил США Ванденберг в штаті Каліфорнія з реактивної системи залпового вогню на колісному шасі High-Mobility Artillery Rocket System.

Американські військові провели чергове успішне випробування перспективної високоточної оперативно-тактичної ракети PrSM (Precision Strike Missile).

Про це повідомила компанія-розробник ракети Lockheed Martin.

Перебуваючи під санкціями РФ: Нуланд летить на переговори до МосквиВікторія Нуланд відправиться до Росії 11 жовтня для обговорення низки двосторонніх, регіональних і глобальних питань.

Запуск був здійснений з бази Космічних сил США Ванденберг в штаті Каліфорнія з реактивної системи залпового вогню на колісному шасі High-Mobility Artillery Rocket System (HIMARS). Це був уже п'ятий поспіль успішний випробувальний політ ракети і другий з трьох в поточному році.

За даними компанії, ракета виконала найдальший політ із моменту початку випробувань, перевищивши максимальний поріг. При цьому конкретна дальність не розкривається.

Раніше в посольстві США назвали Росію - головною перешкодою на шляху до миру.

Також нагадаємо, заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд 11 жовтня відвідала Москву, де зустрілася з представниками російської влади.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: