У США не вважають загрозою випробування північнокорейської гіперзвукової ракети

Читать на русском
Американські військові вивчили дані про запуск гіперзвукової ракети КНДР і прийшли до висновку, що вона не являє собою ніякої загрози для США
ПентагонВідкрите джерело

У США не вважають випробування північнокорейської гіперзвукової ракети, про успіх яких привселюдно оголосив Пхеньян, загрозою для безпеки Сполучених Штатів.

Про це повідомив російський Інтерфакс з посиланням на главу Об'єднаного командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD) генерала ВПС Глена Ван Херка.

За словами генерала, американські військові вивчили дані про запуск гіперзвукової ракети КНДР і прийшли до висновку, що вона не являє собою ніякої загрози для США.

«Я так розумію, що розвідспільнота все ще оцінює заяви КНДР про випробування гіперзвукової ракети. За моїми оцінками, гіперзвукова зброя, яку, за твердженнями КНДР, там випробували, не буде загрозою для США» - запевнив він»

Нагадаємо, 29 вересня Північна Корея заявила про успішні випробування гіперзвукової ракети Hwasong-8. згідно із заявою уряду КНДР, цей крок повинен зміцнити обороноздатність Північної Кореї.

27 вересня в США успішно випробували новітню гіперзвукову ракету. в ході випробувань її швидкість в більш ніж п'ять разів перевищила швидкість звуку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: