У Луганській області вперше провели парад на День захисника України

Читать на русском
По головній площі Сєвєродонецька урочистим маршем пройшла зведена група з більш ніж тисячі захисників і захисниць України
Ілюстративне фотоdsns.gov.ua

Вперше за роки незалежності України в Луганській області провели військовий парад. Захід провели у Сєвєродонецьку на честь Дня захисників і захисниць України 14 жовтня.

Про це повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Коли гроші вирішують усе: скільки отримає армія у 2022 роціАле грошей для того, щоб закрити борги, що накопичилися перед військовослужбовцями, може не вистачити.

По головній площі Сєвєродонецька, площі Перемоги, урочистим маршем пройшла зведена група з більш ніж тисячі захисників і захисниць України. У складі колони були десятки військовослужбовців, рятувальників, поліцейських, представників інших силових структур і відомств. Також з нагоди свята в місті пройшла виставка військової техніки.

Нагадаємо, що День захисників України святкують щорічно вже протягом шести років 14 жовтня - в день Покрови Пресвятої Богородиці, одночасно з Днем Українського козацтва. Також 14 жовтня традиційно відзначають як день створення УПА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: