Нові правила від «Укрзалізниці»: яких пасажирів не пустять у потяг

Читать на русском
Проїзд у міжрегіональних поїздах УЗ з 21 жовтня буде за новими правилами. Згідно з рішенням Кабміну, у поїзд пускатимуть тільки ковід-безпечних пасажирів.
Фото скрін брифінг Олександра Перцовського.

Проїзд у міжрегіональних поїздах «Укрзалізниці» з 21 жовтня буде за новими правилами. Згідно з рішенням Кабміну, у поїзд пускатимуть тільки ковід-безпечних пасажирів.

Як пояснив на брифінгу керівник пасажирського напрямку УЗ Олександр Перцовський, при посадці на поїзд провідник перевірятиме у пасажира наявність паспорта, квиток і COVID-сертифікат або ПЛР-тест/тест на антиген.

Які правила пасажирських перевезень діятимуть під час карантинуКабмін встановив нові правила перевезення пасажирів між областями. Які обмеження діятимуть під час карантину, читайте у матеріалі Слово і діло.

Провідник має право відмовити в доступі у вагон пасажирам без таких документів.

Нагадаємо, уряд ввів нові правила пасажирських перевезень з 21 жовтня. Вони поширюються на «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони.

Про всі деталі нових правил для перевізників та пасажирів - читайте у нашому спецматеріалі з інфографікою на сайті та в телеграм-каналі.

Нагадаємо, У МОЗ озвучили, що 15 областей України відповідають «помаранчевій» зоні епідемічної небезпеки – через високий рівень шпиталізацій, завантаженість ліжок з киснем і підвищений коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: