У Києві маршрутка зіткнулась з легковим автомобілем, є постраждалі

Читать на русском
У Києві на Броварському проспекті зіткнулися легковий автомобіль та маршрутне таксі. Останню відкинуло на опору рекламного щита.
kyiv.npu.gov.ua

У Києві на Броварському проспекті зіткнулися легковий автомобіль та маршрутне таксі. Останню відкинуло на опору рекламного щита.

По це повідомляє поліція Києва.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Фольксваген», рухаючись по Броварському проспекту в напрямку метро «Лісова», не впорався з керуванням і врізався в автобус «Ісузу», який рухався попереду. Після зіткнення маршрутка в'їхала в металеву опору і перекинулася.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

П'ятеро пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. До лікарні медики госпіталізували трьох осіб, а іншим надали медичну допомогу на місці. Також постраждав водій легковика.

Нагадаємо, вчора ввечері, 9 жовтня, поблизу села Дачне Одеського району на трасі Київ - Одеса в результаті зіткнення вантажного автомобіля та маршрутного автобуса загинули 2 людини і 9 постраждали.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: